artur-logo-final.png

Predloga spletne ankete: Raziskava trga za nov izdelek ali storitev

Poskrbite, da bo lansiranje vašega novega izdelka ali storitve na trg imelo čim večjo možnost za uspeh. S spletno raziskavo trga za nov izdelek ali storitev preverite vašo idejo na trgu, preden se spustite v časovno potratne in finančno drage investicije.

Predstavitev novega izdelka ali storitve na trg je zahteven projekt. Zahteva načrtovanje, veliko dela, časa in denarja, uspeh pa je negotov. Preden se odločimo za izvedbo projekta, je smiselno idejo preveriti pri ciljnih strankah.

Z raziskavo trga za nov izdelek aktiviramo naše stranke, da nam povedo svoje mnenje o naši ideji. Ali naša ideja pije vodo? Ima predvideni izdelek funkcionalnosti, ki bodo prepričale stranke v nakup? Kakšna bi bila primerna cena? Kaj bi še lahko dodali ali spremenili na izdelku, da bi bolje odgovorili na potrebe strank?

 

Kako hitro (in brezplačno) izvedemo raziskavo trga za nov izdelek ali storitev?

Logirajte se na Artur.com in uporabite predlogo spletne ankete Raziskava trga za nov izdelek ali storitev. Anketo so za vas pripravili strokovnjaki, uporabite lahko takšno kot je, ali pa jo enostavno prilagodite svojim potrebam.

Kakovost odziva vaših strank je pogojena z informacijami, ki jih boste posredovali. Imate vizualno gradivo? Vključite video predstavitve ali slike v anketo in s tem poskrbite, da bo ideja vašega izdelka ali storitve kar najbolje predstavljena.

Ko boste z anketo zadovoljni, pošljite povezavo do ankete svoji bazi potencialnih strank. Odziv na spletno anketo lahko povečate z nagradno igro, v kateri sodelujejo vsi anketiranci.

Nekaj dni po poslanih vabilih preverite odziv. Na Artur.com boste našli poročilo ankete v privlačni obliki. Če želite rezultate ankete podrobneje analizirati, jih iz Artur.com izvozite v CSV obliki in jih obdelujete po svoji želji.

 

Vzorec vprašalnika ankete Raziskava trga za nov izdelek ali storitev

Vprašanja predloge ankete si lahko ogledate spodaj:

Kako do vaše brezplačne spletne ankete za izvedbo raziskave trga za nov izdelek ali storitev?

  1. Registrirajte se na Artur.com tukaj.
  2. Izberite predlogo ankete Raziskava trga za nov izdelek.
  3. Po potrebi spremenite vprašanja ankete.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn