artur-logo-final.png

Predloga spletne ankete: Merjenje zadovoljstva zaposlenih

Brezplačno uporabite predlogo spletne ankete za merjenje zadovoljstva vaših zaposlenih. Po potrebi spremenite vprašanja in jo pošljite svojim zaposlenim.

Brezplačno uporabite predlogo spletne ankete za merjenje zadovoljstva vaših zaposlenih. Uporabite našo strokovno pripravljeno anketo, po potrebi spremenite vprašanja in jo pošljite svojim zaposlenim. Čez nekaj dni preglejte rezultate raziskave zadovoljstva zaposlenih. Hitro in preprosto.

Zadovoljni zaposleni so ključ do dolgoročnega uspeha podjetja. Naša predloga spletne ankete merjenja zadovoljstva zaposlenih vam omogoča brezplačno izvedbo raziskave zadovoljstva zaposlenih v vašem podjetju.

Z raziskavo ugotovite, kakšna je splošna stopnja zadovoljstva vaših zaposlenih. Ugotovite, kaj jim je pri vsakodnevnem opravljanju dela najbolj všeč in kje si želijo sprememb.

Raziskava zadovoljstva zaposlenih je še posebej smiselna, če so vaši zaposleni manj produktivni in angažirani, kot bi si želeli. Signal, ki zahteva izvajanje ankete zadovoljstva zaposlenih, je tudi povišana stopnja fluktuacije zaposlenih.

Predlogo spletne ankete Merjenje zadovoljstva zaposlenih lahko na Artur.com, platformi za kreiranje anket, uporabite brezplačno. Anketo so za vas pripravili strokovnjaki; uporabite jo lahko takšno, kot je, vprašanja spremenite ali pa preprosto dodate svoja vprašanja za zaposlene.

Ko ste z anketo raziskave zadovoljstva zaposlenih zadovoljni, pošljite povezavo do ankete svojim zaposlenim. Povejte jim, da anketiranje poteka popolnoma anonimno, anketo pa vsak zaposleni lahko reši le enkrat.

Nekaj dni po poslanih vabilih preverite odziv zaposlenih. Na Artur.com se vam avtomatično kreira poročilo ankete, kar vam omogoča takojšen vpogled v splošno zadovoljstvo zaposlenih. Če želite rezultate ankete podrobneje analizirati, jih iz Artur.com izvozite v CSV obliki in jih obdelujete po želji.

Vzorec vprašalnika ankete Merjenje zadovoljstva zaposlenih

Vprašanja predloge ankete si lahko ogledate spodaj:

Kako do vaše brezplačne spletne ankete za izvedbo ankete o zadovoljstvu zaposlenih?

  1. Registrirajte se na Artur.com tukaj.
  2. Izberite predlogo ankete Merjenje zadovoljstva zaposlenih.
  3. Po potrebi spremenite vprašanja ankete.
Facebook
Twitter
LinkedIn