artur-logo-final.png

Povratne informacije sooblikujejo percepcijo o podjetju in vzpodbujajo nakupe

Povratne informacije sooblikujejo percepcijo o podjetju in vzpodbujajo nakupe
Povratne informacije vzpodbujajo nakupe potencialnih strank, saj pozitivno vplivajo na njihovo zaupanje v vaše podjetje.

Glede na to, da 92% potrošnikov vsaj okleva z nakupom produkta ali storitve, ki nima ocen strank, je pridobivanje povratnih informacij ključno za uspeh podjetja. Stranke zaupajo temu, kar o vašem produktu (ali storitvi) pišejo obstoječe stranke. Povratne informacije vam dajo vedeti, kaj vaše stranke mislijo o vaših produktih, storitvah, zaposlenih in o vašem podjetju. Ta vpogled je neprecenljiv za identifikacijo in izboljšavo morebitnih pomanjkljivosti v poslovanju.

 

Povratne informacije sooblikujejo percepcijo o podjetju in vzpodbujajo nakupe

Javna objava povratnih informacij strank je ključ do zaupanja. Do zaupanja vaših strank, tako obstoječih, kot potencialnih. In tudi do zaupanja spletnih iskalnikov, ki vas bodo nagradili z višjimi uvrstitvami med zadetki.

Povratne informacije sooblikujejo percepcijo blagovne znamke

V času, ko je povratnih informacij na vseh možnih platformah veliko, je izziv imeti dober pregled nad percepcijo blagovne znamke. Spremljanje odzivov vaših strank vam daje priložnost, da negativne izkušnje spremenite v pozitivne. Vedeli boste natanko, kaj si vaše stranke mislijo o vas in vedeli boste, kaj morate izboljšati, da bo boljša tudi njihova percepcija o vašem podjetju.

Vaš hiter odziv na strankine pohvale, pritožbe ali pomisleke jim bo dal vtis, da vam je zadostitev njihovih potreb resnično pomembna. Odpravljanje problemov je vaša priložnost, da izboljšate ugled podjetja v očeh vaših strank.

Zato je tako zelo pomembno, da za upravljanje povratnih informacij izberete platformo, ki vam bo omogočala enostaven pregled in upravljanje pridobljenih ocen.

Facebook
Twitter
LinkedIn