artur-logo-final.png

Katere so koristi sistema Artur.com za spletne trgovine?

Koristi, ki jih Artur prinaša spletnim trgovinam
Glavna korist sistema Artur je dokaz zadovoljstva obstoječih strank, ki ga lahko spletna trgovina uporabi za povečanje konverzije.

Samo Artur spletnim trgovinam omogoča konstanten in neprekinjen vpogled v realno zadovoljstvo njihovih strank. Povratne informacije, ki jih spletne trgovine pridobijo s sistemom Artur, jim lahko prinesejo več različnih koristi.

Ocene trgovini ustvarijo indeks kredibilnosti, ki služi kot ‘peer approval’ dokaz zaupanja strank in/ali dokaz kakovosti produktov. Dnevni vpogled v zadovoljstvo strank trgovini pove, kaj je strankam všeč, kaj jih moti in katere izboljšave pričakujejo. Podjetje, ki se ažurno odziva na potrebe strank in sistematsko izboljšuje svojo spletno stran, povečuje tudi število svojih strank. In ravno tu se pokažejo koristi sistema Artur.com.

 

Primer 1: Dokaz kredibilnosti spletne trgovine – EtuiZaMobi.si

Spletna stran, ki se ukvarja s prodajo dodatkov za mobilne telefone. Stranke ne ločijo med različnimi spletnimi trgovinami z dodatki za mobilne telefone, niti ne poznajo blagovnih znamk dodatkov. Stranke, ki so v preteklosti že imele slabe izkušnje s spletnimi nakupi, se težje odločijo za nakup v spletni trgovini, ki je ne poznajo, ali nakup produktov, katerih blagovne znamke ne poznajo.

Rešitev:

Spletna trgovina EtuiZaMobi.si sistematsko zbira povratne informacije strank. Indeks kredibilnosti objavlja na ključnih podstraneh (predstavitev produkta, košarica). Indeks kredibilnosti strankam pove, da se nahajajo v zanesljivi trgovini s prek 1100 zadovoljnimi strankami, kar v očeh nove stranke poveča zaupanje v spletno trgovino in nakup v njej.

Koristi, ki jih Artur prinaša spletnim trgovinam

 

Koristi, ki jih Artur prinaša spletnim trgovinam

 

Primer 2: Dokaz kakovosti izdelkov – odeja.si

Kakovost izdelkov je najlažje dokazati s preverjenim zadovoljstvom dosedanjih kupcev. Podjetje Odeja d.d. proizvaja kakovostne izdelke, ki pa so v nekoliko višjem cenovnem razredu. Povprečna stranka odej in podobnih izdelkov ne kupuje pogosto, zato navadno ne pozna ponudnikov na trgu in razlike v kakovosti njihovih izdelkov.

Rešitev:

Odeja d.d. sistematično zbira povratne informacije preverjenih kupcev o zadovoljstvu z njihovimi izdelki. Zbrane ocene lahko uporabi kot dokaz zadovoljstva strank s kakovostjo izdelkov na svoji spletni strani in v svojih promocijskih gradivih.

Koristi, ki jih Artur prinaša spletnim trgovinam

 

Primer 3: Sistematsko izboljševanje spletne trgovine 

Podjetja se vedno bolj zavedajo, da je lojalnost strank najbolj učinkovit način dolgoročne rasti dobička. Lojalne stranke se redno vračajo in pogosto promovirajo podjetje svojemu socialnemu krogu. Lojalnost strank si najlažje zagotovite tako, da stranki ponudite točno to, kar od vas pričakuje.

Podjetja, ki se zavedajo pomena lojalnosti strank, sistem Artur uporabljajo za rigidno spremljanje zadovoljstva svojih kupcev. Na ta način izvedo, kaj je njihovim kupcem všeč, kaj jih moti, kaj pričakujejo od njih. Takoj izvedo za morebitni problem pri nakupu in ga lahko takoj rešijo v zadovoljstvo stranke.

S poslušanjem svojih strank sistematsko izboljšujejo nakupno izkušnjo za vse svoje stranke in si s tem povečujejo njihovo lojalnost.

Koristi, ki jih Artur prinaša spletnim trgovinam

 


Če bi tudi vi želeli brezplačno preizkusiti sistem Artur in se sami prepričati o tem, kakšne koristi vam lahko prinese, pišite na info@artur.com.

Facebook
Twitter
LinkedIn