artur-logo-final.png

Izmerite organizacijsko klimo vašega podjetja v času koronavirusa

Tudi organizacijska klima vašega podjetja plačuje davek koronavirusa. Z anketo pridobite dejanske informacije o tem, kako se vaši zaposleni počutijo in kaj pričakujejo od svojih delodajalcev.
Tudi organizacijska klima vašega podjetja plačuje davek koronavirusa. Z anketo pridobite dejanske informacije o tem, kako se vaši zaposleni počutijo in kaj pričakujejo od svojih delodajalcev.

Znašli smo se sredi verjetno največje krize našega življenja, ne samo poslovni, ampak predvsem človeški. Strah nas je prihodnosti. Naši sodelavci so prestrašeni, ne vedo, kaj pričakovati.

Želimo vam pomagati. Za vas smo pripravili anketo Klima v podjetju v času koronavirusa. Anketa je pripravljena z namenom zbiranja dejanskih informacij o tem, kako se vaši zaposleni počutijo in kaj pričakujejo od svojih delodajalcev. Anketo lahko popolnoma brezplačno pripravite sami in jo delite s sodelavci s pomočjo orodja Artur.com.

Primer ankete si lahko ogledate tukaj.

Pozor!
Anketa je kreirana tako, da sodelavcem postavi različna vprašanja, odvisno od tega, ali delajo od doma, na običajnem delovnem mestu ali so odstotni z dela. Za pregled vseh vprašanj anketo rešite večkrat, izberite različne odgovore na vprašanje 6 (Kje trenutno opravljate delo?).


Nagovor e-sporočila in vsa vprašanja ankete si lahko naložite tule.


Brezplačno izmerite klimo v svojem podjetju

Artur.com orodje za kreiranje anket uporabite popolnoma brezplačno. Uporabite zgornja vprašanja ali jih prilagodite svojim potrebam.

  1. Obiščite www.artur.com in ustvarite brezplačni račun.
  2. Kreirajte svojo anketo (uporabite vprašanja v prilogi ali svoja vprašanja).
  3. Delite anketo svojim zaposlenim (zavihek DELI – izberete lahko neposredno pošiljanje ankete na vpisane e-naslove ali preprosto delite povezavo do ankete svojim sodelavcem).
  4. Preglejte zbrane odzive vaših sodelavcev (zavihek REZULTATI).

 

Tu smo da vam pomagamo!

Če potrebujete pomoč, lahko z nami stopite v stik prek spletne pomoči (rumeni oblaček v desnem spodnjem kotu na www.artur.com ali na ales@artur.com.

Ostanite zdravi!

Facebook
Twitter
LinkedIn